Sponsor mogelijkheden

Trots op onze sponsoren

Sponsoring is voor HCU een belangrijke inkomstenbron. Wij zijn supertrots op onze sponsoren die ieder op hun eigen manier een steentje bijdragen om de club nog beter, professioneler, mooier, gezelliger en toegankelijker te maken. Dankzij sponsorinkomsten kunnen we met HCU voortgang blijven boeken, bijvoorbeeld met onze jeugdopleiding Rabo HCU Academy.

 

Mede mogelijk gemaakt door
onze trouwe sponsoren

Hoofdsponsoren

Rabobank
Rabobank

Rabobank Nederland is hoofdsponsor van de KNHB en Rabobank Uden Veghel is hoofdsponsor van HCU. Rabobank investeert structureel in de top en breedte van de hockeysport. De betrokkenheid en verbinding zie je terug in de shirtsponsoring van al onze jeugdteams. Al onze leden, van jong tot iets ouder, hebben een belangrijk aandeel in HCU. En in elkaar!
Bekijk de website

Intersport Superstore Uden
Intersport Superstore Uden

Intersport Megastore Uden is hoofdsponsor van HCU. Dé sportspeciaalzaak met de grootste keuze in tal van sportartikelen. Intersport Megastore Uden beschikt over het grootste hockeyassortiment van Uden en omstreken en heeft volop kennis en vakmanschap in huis. Alle teams van HCU zijn aangekleed door Intersport Megastore Uden.
Bekijk de website

Adidas
Adidas

Adidas behoeft uiteraard geen introductie. Een wereldwijd bekend sportmerk dat een fantastische kwaliteit kent. In de jaren 70 was Adidas de sponsor van het Nederlands elftal. Vandaag de dag is Adidas onder andere sponsor van onze eigen heren 1 en dames 1. Deze teams worden door Adidas voorzien van hoogwaardig materiaal en komen hierdoor optimaal beslagen ten ijs. 

Bekijk de website

Theater Markant Uden
Theater Markant Uden

Onze trouwe sponsor Markant Uden is een podium voor theater en evenementen. The place to be voor een geweldig avondje uit. Er zijn concerten, theatervoorstellingen en je kunt er heerlijk eten in het restaurant. Op de website vind je verschillende vermakelijke en smakelijke arrangementen.
Bekijk de website

Daadkracht
Daadkracht

Sinds 1999 bouwen wij aan de digitale overheid. Wij leveren advies en ondersteuning op gebied van elektronische bekendmaken, organisatievraagstukken gerelateerd aan digitale dienstverlening en we creëren opleidings- en ervaringsplekken voor jong talent.

Daadkracht bestaat uit vier bedrijven: Daadkracht Bekendmaken (sinds 1999), Daadkracht Advies (sinds 2008), Daadkracht Digitaal (sinds 2017) en Daadkracht Talent (sinds 2018). 

Bekijk de website

Oonivoo
Oonivoo

Met OONIVOO WineSpired zijn we in augustus 2017 een prachtig avontuur begonnen. Al vele jaren verdiep ik mijzelf in de mooiste wijnen van de wereld. Die passie vervolgens doorvertalen in een prachtig restaurant was een droom die uitkwam.

 

Met OONIVOO willen we op een ongedwongen manier invulling geven aan het hoge segment. Het is een groot voorrecht om iedere dag met betrokken professionals en talenten te werken. Daar vond ik ook het haakje naar HCU. De strijd, het talent, doorzetten en presteren.

 

Ik ben enorm trots dat we als hoofdsponsor dames 1 nauw betrokken zijn bij HCU.

 

Marco van Bergen


Bekijk de website

co-sponsoren

CSU
CSU

CSU is scherp op schoon en al 45 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren én voor onze club. CSU biedt een compleet pakket aan schoonmaakdiensten, specialistisch onderhoud en aanverwante facilitaire diensten.
Bekijk de website

Volvo Vos
Volvo Vos

Vos Autobedrijven is ontstaan in 1946 en in 1968 zijn wij Volvo dealer geworden. Bij ons komt "eerst de mens dan de auto”. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, zien u graag tevreden en hebben hart voor de zaak.


Bekijk de website

Societeit Partner

Van Tienen
Van Tienen

Koffie langs de lijn? Die moet gewoon goed zijn. Bij van Tienen drankautomaten begrijpen we dat als geen ander. 10N espresso is een van onze labels en staat voor een constante kwaliteit van ambachtelijk koffie van versgemalen bonen. Dat je proef je! In onze showroom laten we je graag de verschillende mogelijkheden zien. En proeven natuurlijk. Want bij ons staat de koffie altijd klaar. 

Wij zijn als Brabants familiebedrijf al ruim 40 jaar leverancier van koffie-, espresso- en vendingmachines en bijbehorende ingrediënten in Brabant, Limburg en grote delen van Gelderland.


Bekijk de website

Meneer Prinssen
Meneer Prinssen

Meneer Prinssen, een uniek café in Uden voor iedereen die van een kwaliteitscafé houdt! Daar waar je altijd interessante mensen ontmoet. Ook menig HCU lid is er regelmatig te vinden voor een mooi glas wijn of een goed glas bier!
Bekijk de website

Cyron
Cyron

Al 25 jaar zijn wij een begrip in de regio als het gaat om drukwerk, reclame of belettering. Deze lange periode hebben we vooral te danken aan onze servicegerichtheid, klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de producten die we leveren. Daarnaast is het algemeen bekend dat: "Als ze het bij Cyron niet kunnen, kan het nergens anders”. Meedenken met de klant en zoeken naar oplossingen: dat is Cyron!

 


Bekijk de website

Crowe Horwath Foederer
Crowe Horwath Foederer

Financiële professionals op het gebied van accountancy, belastingadvies en HR, maar ook consultants op het gebied van corporate finance, estateplanning, pensioen en riskmanagement staan hun relaties bij in het realiseren van hun ambities. 
Bekijk de website

Lex Specialis
Lex Specialis

Lex Specialis is een nieuw en toch ervaren deurwaarderskantoor te Uden en bedient de hele regio Uden - Veghel. De specialisten nemen je financiële zorgen efficiënt uit handen. Je kunt Lex Specialis inschakelen als incassobureau, jurist en deurwaarder. Van de eerste sommatie tot en met de uitvoering van het vonnis: de disciplines sluiten naadloos op elkaar aan. Met alle disciplines onder één dak kan Lex Specialis je van begin tot eind bijstaan in een financieel-juridisch conflict.

Bekijk de website

Exota
Exota

Heerlijke ambachtelijke limonades waarin de herinneringen van toen samenkomen met de smaak van nu. Op onze club zorgt Exota voor heerlijke limonade, waar zowel kids als senioren van genieten. Dat Exota uitgeroepen is tot beste product van het jaar 2016-2017 vindt HCU natuurlijk fantastisch.

Bekijk de website

Wiltec
Wiltec

De roots van Wiltec liggen in de professionele spuiterij, van bijvoorbeeld de hout- en meubelbranche tot de automotive industrie. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn, is ons specialisme en productenpakket door de jaren heen verder uitgegroeid. Vanuit verschillende productgroepen zijn we steeds meer verschillende branches en industrieën gaan leveren. Dat maakt dat Wiltec nu een totaalleverancier is voor veel diverse bedrijven, met nog altijd het specialisme dat de verschillende productgroepen vragen en met altijd de focus op kwaliteit, service en  doelgerichte oplossingen voor klanten.
Bekijk de website

Oostendorp autolease
Oostendorp autolease

Oostendorp Autolease is hét aanspreekpunt voor iedereen die op een prettige manier wil leasen, zakelijk of privé. Je kunt bij ons terecht voor alle leasevormen en voor bijna alle merken en modellen. Compleet met aantrekkelijke voorwaarden en een goede service. Want leasen draait volgens ons niet om contracten, maar om rijplezier, persoonlijke aandacht, professioneel advies en flexibiliteit. Bij Oostendorp Autolease zijn tevreden klanten het kostbaarste bezit.  Je vindt Oostendorp Autolease in de regio Den Bosch, Nijmegen, Venlo, Helmond met als centraal middelpunt Uden. De leasemaatschappij is onderdeel van Oostendorp Autogroep, een familiebedrijf met 40 jaar ervaring.

Bekijk de website

Tzorg
Tzorg

Tzorg biedt u thuishulp in de gemeente Uden. Het voordeel van Tzorg is dat er geen wachtlijsten zijn. Dat betekent dat ze u direct huishoudelijke verzorging kunnen bieden. U verdient toch ook direct de juiste zorg bij u thuis? De beste zorg met thuishulp in Uden vindt u bij Tzorg.

Bekijk de website

BSU
BSU

BSU simply does it! BSU verzorgt ICT-oplossingen voor bedrijven op een simpele manier. Kijk, dat spreekt aan. Al in 1996 opgericht door een actief lid van HCU is BSU 20 jaar later uitgegroeid tot een prachtige organisatie met vestigingen in Veghel en Roosendaal.
Bekijk de website

IBN
IBN

IBN bestaat uit verschillende bedrijven en is werkzaam vanuit vestigingen in Uden, Oss, Veghel, Schaijk en Cuijk.  IBN blinkt uit in tal van vakgebieden, onder meer schoonmaak, catering, beheer, groen, digitaliseren en vergaderen, en kwekerijen. Ook is IBN gespecialiseerd in het overnemen van arbeidsintensieve productieprocessen en (logistieke) samenwerking in elke denkbare branche.
Bekijk de website

van der Heijden Bouw en Ontwikkeling
van der Heijden Bouw en Ontwikkeling

Vier generaties hebben het bedrijf Van der Heijden bouw en ontwikkeling gebracht tot waar het nu staat. Een daadkrachtige organisatie die op 2 mei 1992 zelfs de titel 'hofleverancier' in ontvangst mocht nemen. Ontwikkelen en bouwen voor eigen rekening en risico op een zelf aangekochte locatie; daar is Van der Heijden sterk in. Woningbouw of kleinschalige utiliteit realiseren in de vorm van kantoren, bedrijfshallen of een combinatie daarvan en deze daarna verkopen.

Bekijk de website

Estillon BV
Estillon BV

Estillon levert al meer dan 50 jaar ondertapijten, ondervloeren, fournituren en aluminium profielen aan diverse groothandels, retailketens en projectinrichters in Nederland en het buitenland. Estillon is niet alleen leading in underlay, maar is ook leading HCU. De directeur-eigenaar is voorzitter geweest van onze club en is momenteel actief als coach van de JA1.
Bekijk de website

Van den Heuvel transport
Van den Heuvel transport

Van den Heuvel in Uden is een betrouwbare partner voor alles op het gebied van vervoer en opslag. Het bedrijf denkt en werkt graag mee aan de meest geschikte oplossingen op logistiek gebied. Van den Heuvel levert diensten op het gebied van distributie, transport, koeriersdiensten en op- en overslag van goederen.
 

Bekijk de website

NobraCars Uden
NobraCars Uden

BMW-dealer Nobracars in Uden maakt rijden geweldig! Nobracars heeft een sterk aanbod in BMW- en Mini-occasions en is sterk in onderhoud. Je wordt geholpen door ervaren medewerkers met ruime BMW-kennis. Of je BMW nu een check, onderhoud of een wettelijk verplichte keuring nodig heeft, de monteurs bij Nobracars kennen de auto door en door!

Bekijk de website

Schimmel Tankstation exploitatie
Schimmel Tankstation exploitatie

Bij de tankstations van Schimmel tref je een 24-uurstankservice, een uitgebreide shop met autoaccessoires en -benodigdheden, snoep en snacks, magazines, bloemen, rookwaren en cadeauartikelen. De geweldige bakery met ovenverse broodjes is een begrip in Uden. Ook kun je er terecht voor het wassen van je auto in een ultramoderne wasstraat en de wasboxen.

Bekijk de website

De Laat Assurantiën
De Laat Assurantiën

De Laat Assurantiën biedt verzekeringen, hypotheken, penisoenen en financieel advies aan particulieren en het mkb. De persoonlijk aanpak staat centraal. In de jaren 90 werd De Laat Assurantiën opgericht en eigenaar Marcel de Laat kent ondernemers als geen ander. Bovendien staat hij al jarenlang onze heren 1 met raad en daad bij in de rol van manager. Op die bijstand zijn we bijzonder trots!

Bekijk de website

Bavaria
Bavaria

Welcome to the family, HCU! De nieuwe reclameslogan van Bavaria klinkt zoals deze smaakt: heerlijk, vol en naar het echte Brabantse leven. Ieder weekend geniet menig lid of gast van onze club van een Bavariabiertje. Standaard op onze tap en sinds jaar en dag onze heerlijke sponsor.

Bekijk de website

Applepie
Applepie

Applepie voorziet bedrijven en instellingen van ‘onweerstaanbare communicatie’. Al jarenlang staat Applepie ook HCU bij met raad en daad waar het gaat om onze communicatie-uitingen. De nieuwe huisstijl is daar een mooi voorbeeld van. Push voor succes … dat lukt zeker met Applepie aan onze zijde.
 

Bekijk de website

Dermapark uden
Dermapark uden

Dermapark is een polikliniek in het centrum van Uden, die uiteenlopende huidaandoeningen behandelt onder leiding van gespecialiseerde dermatologen. Het hele team van Dermapark streeft naar optimale zorgverlening en begeleiding op maat.

Bekijk de website

Fonq
Fonq

Fonq is een fantastische webshop voor wonen, koken en lifestyle, en heeft onze club geholpen met de prachtige oranje ballenkoffers waar onze teams iedere wedstrijd de blits mee maken. Daar zijn we heel blij mee!
 

Bekijk de website

Schepers en van Nunen
Schepers en van Nunen

Schepers & Van Nunen is de netwerknotaris van de regio. De notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. Ze staan je graag bij met gedegen advies en wijzen je op juridische valkuilen die je zelf misschien nooit had ontdekt. 
 

Bekijk de website

Hallo Jumbo
Hallo Jumbo

Menig HCU-lid weet na het allerlaatste biertje de weg naar Jumbo Uden te vinden om nog even die zondagavondhap te scoren. Want Jumbo Uden is iedere zondagavond open!
Bekijk de website

Auping Plaza
Auping Plaza

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. En dat is niet voor niks. Wij geloven dat een uitgeruste wereld, een betere wereld is. Een mooiere wereld. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst. 
Bekijk de website

HR5
HR5

 

HR5 is hoofdsponsor van HCU en shirtsponsor van onze vaandelteams dames 1 en heren 1. HR5 is een HRM-kennispartner voor zowel mkb- als grotere ondernemingen en biedt een volledig HRM-dienstenpakket onder één dak. Voor efficiënt ondernemen en juist omgaan met je personeel.

 

 


Bekijk de website

Willems-Prinssen Installatietechniek
Willems-Prinssen Installatietechniek

Al 35 jaar een bekend gezicht in Uden en omstreken. Willems Prinsen is de installateur die liever klein en betrokken blijft, dan groot en onpersoonlijk. De installateur waarbij afspraak altijd afspraak is. Het advies altijd eerlijk en de handdruk warm. Het is de installateur die je kent. De installateurs van Willems Prinssen zijn ervaren, servicegericht, van alle markten thuis, en werken innovatief en duurzaam.
Bekijk de website

Koenders Advies
Koenders Advies

Koenders Advies is een slagvaardig bureau waar de ondernemer centraal staat. Je kunt hier terecht voor hulp bij de regie over financiën en een gepast fiscaal advies. Waar wij als club ontzettend blij mee zijn?  Dat Koenders Advies onze vereniging steunt en zich hard maakt voor het opleiden van onze trainers en coaches.
Bekijk de website

Boley Openhaarden
Boley Openhaarden

Je kent ongetwijfeld de prachtige openhaard in ons clubhuis waar jong en oud zich graag nestelt na een wedstrijd in de koude buitenlucht. Deze openhaard is geleverd door niemand minder dan Boley Openhaarden, een ontwerper en producent die al sinds 1970 exclusieve openhaarden in eigen atelier vervaardigt.
Bekijk de website

Aannemingsbedrijf Jan Selten bv
Aannemingsbedrijf Jan Selten bv

Aannemingsbedrijf Jan Selten realiseert alle mogelijke soorten infrastructurele projecten. Dit familiebedrijf beschikt over brede vakkennis op het gebied van grondwerk, wegenbouw en waterbouw.

Bekijk de website

Van de Beeten
Van de Beeten

In de basis is Van de Beeten in Veghel te omschrijven als een echt familiebedrijf en dé specialist in grondverzet en transport. En omdat het bedrijf graag alles voor de klant regelt, blijft het niet bij grondverzet en transport alleen. Van de Beeten levert ook bouwstoffen, machines, transportmiddelen en verzorgt het afvoeren en storten van puin voor zowel particulieren als bedrijven.
Bekijk de website

Van Tilburg Mode
Van Tilburg Mode

Van Tilburg Mode & Sport is niet zomaar een modewinkel. Het is een modewinkel waar we met recht trots op mogen zijn. Van Tilburg heeft een enorm assortiment topmode, een royaal winkeloppervlak en 5% spaarkorting. Ook vanwege de unieke gastvrije service is Van Tilburg Mode & Sport uitgegroeid tot de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland. Mede dankzij deze prachtige sponsor hebben wij op de hockeyclub mooie ballenkoffers in gebruik!

Bekijk de website

Claassen Schilderwerken
Claassen Schilderwerken

Claassen schilderwerken is een divers bedrijf, waarin kwaliteit, service en flexibiliteit centraal staan. De werkzaamheden van het bedrijf bestaan uit het uitvoeren van nieuwbouw –en onderhoudsschilderwerk, variërend van utiliteitsbouw tot woningbouw. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in beglazing en wandafwerking.  

Bekijk de website

gebr. Van Lanen & van Uden machinaal timmerbedrijf
gebr. Van Lanen & van Uden machinaal timmerbedrijf

Gebr. Van Lanen en Van Uden is een machinaal timmerbedrijf dat kozijnen, ramen en deuren produceert voor diverse aannemers en particulieren in Uden en omstreken.

Bekijk de website

Udo dakbedekkingen
Udo dakbedekkingen

Bij UDO Dakbedekkingen in Uden en Raamsdonksveer werken specialisten al bijna 30 jaar in het leveren en aanbrengen van complete bitumineuze en kunststofdaken (zowel nieuwbouw als renovatie). Dat doen ze in heel Nederland én daarbuiten. De daken worden altijd aangebracht volgens de laatste stand van de techniek. Kwaliteit en betrouwbaarheid van het dak staan voorop. De eigenaar van UDO Dakbedekkingen staat heren 1 al jarenlang  als trainer bij met raad en daad. 
 

Bekijk de website

Recticel BV
Recticel BV

Technologische vooruitgang en vernieuwing drijven Recticel uit Kesteren. Recticel maakt schuimvullingen voor zitmeubelen, matrassen en lattenbodems van topmerken, isolatiemateriaal, interieur voor auto's en allerlei andere producten voor industriële en huishoudelijke toepassingen. Alles voor een comfortabel dagelijks leven. De Recticel Groep heeft teamspirit, creativiteit, innovatie, respect voor het milieu, transparantie en openheid hoog in het vaandel!

Bekijk de website

Ons Caffeej
Ons Caffeej

Blij zijn wij met de steun van zo’n gezellig ‘lichtbruin’ café op de Markt in Uden. Het leuke publiek, de grote diversiteit aan drankjes en de lekkere hapjes maken dit tot een van de beste cafés in Uden. Iedereen is van harte welkom bij Ons Caffeej. 
Bekijk de website

Duux International
Duux International

Unieke designs in combinatie met hoogwaardige techniek. Dat is Duux, dat in 1995 startte in babyproducten. Juist die markt, waarin veiligheid en kwaliteit voorop staan, vormde een goede basis voor wat het bedrijf vandaag de dag doet: het ontwerpen en ontwikkelen van consumer electronics. Inmiddels verkoopt Duux luchtbehandelingsproducten op 5 verschillende continenten en in meer dan 30 landen.


Bekijk de website

van den Bogaard meesterschilders
van den Bogaard meesterschilders

Van den Bogaard Schilderwerken in Uden is een toonaangevend bedrijf in duurzaam vastgoedonderhoud. Het inventariseren en uitwerken van planmatig onderhoud is een specialisme binnen de organisatie. Kenmerkend zijn de duurzame onderhoudssystemen voor schilderwerk, houtrotsanering en betonrenovatie. Van den Boogaard Meesterschilders is niet alleen onze sponsor, maar heeft ook de binnenkant van het clubhuis en de kleedkamers uitstekend geschilderd. 
Bekijk de website

Hendriks Veiligheid in wonen en werken
Hendriks Veiligheid in wonen en werken

Hendriks Veilig Wonen biedt een compleet assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen, verzorgt keuringen van veiligheidsmateriaal en geeft trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid. Denk aan bhv- en VCA-cursussen, ook voor HCU. Een veilig gevoel!

Bekijk de website

`t Stulpke
`t Stulpke

Wie kent ’t Stulpke niet? Menig clublid vertoeft, al dan niet in het gezelschap van zijn of haar team, in de spaarzame vrije uurtjes graag bij ’t Stulpke. Door de fantastische ambiance, de rijke historie en het warme welkom is ’t Stulpke een begrip in Uden.
Bekijk de website

van Iersel Luchtman Advocaten
van Iersel Luchtman Advocaten


Van Iersel Luchtman Advocaten is een no-nonsense advocatenkantoor van internationale allure. Met ruim 30 advocaten behoort het tot de grotere zelfstandige kantoren in Zuid-Nederland. Toch blijven zij dicht bij de opdrachtgevers, zijn ze flexibel, kritisch, direct en komen ze snel to the point. Openheid van zaken leidt nu eenmaal tot eerlijke en langdurige relaties.

Bekijk de website

Schoonheidssalon Jacky Rutten
Schoonheidssalon Jacky Rutten

Schoonheidssalon Jacky Rutten heeft in bijna 20 jaar zijn sporen verdiend in de huidverzorging. Advies op maat, een doelgerichte behandeling en persoonlijke aandacht maken de salon tot een begrip in Uden en omgeving. Of het nu gaat om huidverbetering door middel van de nieuwste techniek, om definitieve ontharing zonder pijn of om specifieke acnébehandelingen, bij Jacky ben je in goede handen.
Bekijk de website

Boontjes Boerderij
Boontjes Boerderij

De Boontjes Boerderij is een samenwerking van creatieve en mensen die houden van landelijk wonen. Het is de huisvesting van de Familie Boonaerts. Dit vijftallige gezin heeft het genot van deze boerderij en zijn omgeving. Naast het gezin is er ook een groot aantal dieren te bezichtigen. Bij de boerderij worden ook workshops gegeven door de vrouw des huizes. Deze workshops in een landelijke en inspirerende omgeving verschillen van jong tot oud en van grote tot een select aantal mensen.
Bekijk de website

Simeco Risicobeheersing
Simeco Risicobeheersing

Simeco in Uden is het adres voor AED, bhv en trainingen in levensreddend handelen. Simeco Risicobeheersing verzorgt de volledige inrichting van bedrijfsnoodorganisaties. Van een eerste risico-inventarisatie tot het opleveren van een volledig op maat gemaakt bedrijfsnoodplan en de opleiding voor bedrijfshulpverleners.
Bekijk de website

Body Vision Health Club Uden B.V.
Body Vision Health Club Uden B.V.

Bij HCU om de hoek is Body Vision gevestigd: het meest complete sportcentrum van Uden. Met uitgebreide sport- en saunafaciliteiten, gecertificeerde instructeurs en individuele en groepstrainingen, is Body Vision een tweede thuis voor veel HCU-leden.

Bekijk de website

Praktijk Wolbert voor fysio-, manuele therapie en sportrevalidatie
Praktijk Wolbert voor fysio-, manuele therapie en sportrevalidatie

Lichaam en geest vormen een geheel. Een goede balans is nodig voor een goed functioneren, een goede gezondheid. Wolbert fysiotherapie zorgt met haar gepassioneerde en gespecialiseerde, fysiotherapeuten, personal trainers, leefstijlcoach, sportarts en bedrijfsarts voor de beste zorg voor het herstel van deze balans.
Bekijk de website

Sponsor worden?

Shirtsponsor worden? Klik hier

Draag je onze mooie club een warm hart toe? Dat vinden wij natuurlijk geweldig. Daarom biedt HCU aantrekkelijke sponsormogelijkheden. Je kunt kiezen voor een standaardpakket, maar we kunnen ook samen om de tafel voor een sponsorinvulling op maat. Ons uitgangspunt is om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan jouw wensen als sponsor.

Meer weten?
Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een standaard sponsorpakket op bij de sponsorcommissie via [email protected] of onderstaand formulier.

Meer informatie aanvragen

* Verplichte velden