Kleding leden HCU

Alles wat je moet weten over de nieuwe tenues.
Het zal je vast niet ontgaan zijn. Ons tenue krijgt een update. Natuurlijk blijven de kleuren oranje-oranje-wit. Maar we veranderen van merk, sponsormogelijkheden en het shirt zit voortaan bij de contributie inbegrepen. We leggen je hier alles uit zodat je goed van start kunt het komende seizoen. Waarom een nieuw tenue?
Tijdens de ALV op 23 maart 2022 en de speciale ALV op 1 juni 2022 is besloten dat we overgaan op een nieuw kledingplan. Ieder lid speelt straks de wedstrijden in een shirt met daarop de logo's van onze nieuwe clubsponsors. Dat levert de club meer inkomsten op en dat is voor ons allemaal! Zo kunnen we bijvoorbeeld weer een aantal goede trainers betalen en een deel van het nieuwe clubhuis. Door te kiezen voor een nieuw merk, The Indian Maharadja, is dit mogelijk.

Shirts en het kledingplan
De contributie gaat met ingang van het nieuwe seizoen met € 12,00 extra omhoog. In ruil daarvoor mag ieder lid tijdens de komende winterstop een nieuw wedstrijdshirt van The Indian Maharadja ophalen bij Intersport Superstore Uden, onze vaste kledingleverancier. En vervolgens krijg je elke 3 jaar een nieuw shirt. Past je shirt binnen deze drie jaar niet meer? Dan mag je het shirt een keer per jaar kosteloos omruilen van een ander shirt, zolang je er netjes voor gezorgd hebt. Je krijgt dan waarschijnlijk een shirt dat een ander lid ingeruild heeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om een nieuw shirt te kopen als je dat fijner vindt.

Rokjes, broeken en sokken
De rokjes, broeken en sokken worden ook vernieuwd door The Indian Maharadja. Je koopt deze gewoon zelf bij Intersport. Het is nog niet bekend wanneer deze beschikbaar zijn bij Intersport (i.v.m vertraging), we informeren jullie als ze beschikbaar zijn. Je herkent het officiƫle tenue aan het HCU-logo. Er geldt dan een speciale
introductieactie van 20% korting.

Prijzen:

- Broekjes/rokjes (kindermaat 116 t/m 164): € 29,99
- Broekjes/rokjes (volwassenmaat XS t/m XXL): € 34,99
- Wedstrijdkousen: € 14,99

Wat te doen in de tussentijd?
Zolang de nieuwe wedstrijdshirts nog niet binnen zijn mag je natuurlijk in je oude shirt van Adidas blijven hockeyen. Heb je deze niet of past deze niet meer? Dan kun je een oranje trainingsshirt (zonder kraagje) aanschaffen van The Indian Maharadja, voorzien van het HCU-logo. Dit is geen officieel wedstrijdshirt maar mag je gebruiken tot de nieuwe polo's in de winterstop geleverd worden. Kindermaten kosten € 19,99 en volwassen maten kosten € 24,99 euro. En daarna blijf je gewoon lekker trainen in dit shirt. De rokjes, broeken en sokken komen in de eerste maand van het seizoen binnen. We adviseren je nog even te wachten met het aanschaffen hiervan. Begin je net met hockey of past je oude tenue niet meer? Kijk dan of je tijdelijk iets van iemand kunt lenen.