Sponsor mogelijkheden

Trots op onze sponsoren

Sponsoring is voor HCU een belangrijke inkomstenbron. Wij zijn supertrots op onze sponsoren die ieder op hun eigen manier een steentje bijdragen om de club nog beter, professioneler, mooier, gezelliger en toegankelijker te maken. Dankzij sponsorinkomsten kunnen we met HCU voortgang blijven boeken, bijvoorbeeld met onze jeugdopleiding Rabo HCU Academy.

 

Mede mogelijk gemaakt door
onze trouwe sponsoren

Hoofdsponsoren

Rabobank
Rabobank

Rabobank Nederland is hoofdsponsor van de KNHB en Rabobank Uden Veghel is hoofdsponsor van HCU. Rabobank investeert structureel in de top en breedte van de hockeysport. De betrokkenheid en verbinding zie je terug in de shirtsponsoring van al onze jeugdteams. Al onze leden, van jong tot iets ouder, hebben een belangrijk aandeel in HCU. En in elkaar!
Bekijk de website

Intersport Superstore Uden
Intersport Superstore Uden

Intersport Megastore Uden is hoofdsponsor van HCU. Dé sportspeciaalzaak met de grootste keuze in tal van sportartikelen. Intersport Megastore Uden beschikt over het grootste hockeyassortiment van Uden en omstreken en heeft volop kennis en vakmanschap in huis. Alle teams van HCU zijn aangekleed door Intersport Megastore Uden.
Bekijk de website

Adidas
Adidas

Adidas behoeft uiteraard geen introductie. Een wereldwijd bekend sportmerk dat een fantastische kwaliteit kent. In de jaren 70 was Adidas de sponsor van het Nederlands elftal. Vandaag de dag is Adidas onder andere sponsor van onze eigen heren 1 en dames 1. Deze teams worden door Adidas voorzien van hoogwaardig materiaal en komen hierdoor optimaal beslagen ten ijs. 

Bekijk de website

Theater Markant Uden
Theater Markant Uden

Onze trouwe sponsor Markant Uden is een podium voor theater en evenementen. The place to be voor een geweldig avondje uit. Er zijn concerten, theatervoorstellingen en je kunt er heerlijk eten in het restaurant. Op de website vind je verschillende vermakelijke en smakelijke arrangementen.
Bekijk de website

Oonivoo
Oonivoo

Met OONIVOO WineSpired zijn we in augustus 2017 een prachtig avontuur begonnen. Al vele jaren verdiep ik mijzelf in de mooiste wijnen van de wereld. Die passie vervolgens doorvertalen in een prachtig restaurant was een droom die uitkwam.

 

Met OONIVOO willen we op een ongedwongen manier invulling geven aan het hoge segment. Het is een groot voorrecht om iedere dag met betrokken professionals en talenten te werken. Daar vond ik ook het haakje naar HCU. De strijd, het talent, doorzetten en presteren.

 

Ik ben enorm trots dat we als hoofdsponsor dames 1 nauw betrokken zijn bij HCU.

 

Marco van Bergen


Bekijk de website

Daadkracht
Daadkracht

Sinds 1999 bouwen wij aan de digitale overheid. Wij leveren advies en ondersteuning op gebied van elektronische bekendmaken, organisatievraagstukken gerelateerd aan digitale dienstverlening en we creëren opleidings- en ervaringsplekken voor jong talent.

Daadkracht bestaat uit vier bedrijven: Daadkracht Bekendmaken (sinds 1999), Daadkracht Advies (sinds 2008), Daadkracht Digitaal (sinds 2017) en Daadkracht Talent (sinds 2018). 

Bekijk de website

co-sponsoren

CSU
CSU

CSU is scherp op schoon en al 45 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren én voor onze club. CSU biedt een compleet pakket aan schoonmaakdiensten, specialistisch onderhoud en aanverwante facilitaire diensten.
Bekijk de website

Volvo Vos
Volvo Vos

Vos Autobedrijven is ontstaan in 1946 en in 1968 zijn wij Volvo dealer geworden. Bij ons komt "eerst de mens dan de auto”. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, zien u graag tevreden en hebben hart voor de zaak.


Bekijk de website

Societeit Partner

Van Tienen
Van Tienen

Koffie langs de lijn? Die moet gewoon goed zijn. Bij van Tienen drankautomaten begrijpen we dat als geen ander. 10N espresso is een van onze labels en staat voor een constante kwaliteit van ambachtelijk koffie van versgemalen bonen. Dat je proef je! In onze showroom laten we je graag de verschillende mogelijkheden zien. En proeven natuurlijk. Want bij ons staat de koffie altijd klaar. 

Wij zijn als Brabants familiebedrijf al ruim 40 jaar leverancier van koffie-, espresso- en vendingmachines en bijbehorende ingrediënten in Brabant, Limburg en grote delen van Gelderland.


Bekijk de website

Installatiebedrijf Willems B.V.
Installatiebedrijf Willems B.V.

 
Willems Uden is een werktuigbouwkundig installatiebedrijf. We voeren projecten uit in zowel binnen- als buitenland. Dat zijn hoofdzakelijk complexere installaties in de utiliteitsmarkt. We richten ons onder meer op kantoren, bedrijfspanden, industriële gebouwen, (brede) scholen, multifunctionele accommodaties, sportaccommodaties, zorginstellingen, en (project)woningen. We adviseren, berekenen, ontwerpen, realiseren en beheren alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Tot onze opdrachtgevers behoren projectontwikkelaars, overheid, gemeentes, stichtingen, bouwbedrijven, ondernemers en particulieren.

Bekijk de website

Jambon
Jambon

Wil je lekker uit eten in Uden? Bij Jambon geniet je van de meest overheerlijke gerechten. Jambon is een restaurant en grill en zijn geïnspireerd door de Franse en Italiaanse keuken. 

 

Bekijk de website

Roeders
Roeders

Administratiekantoor Roebbers B.V. is een efficiënt, no nonsens professioneel administratiekantoor met hart voor ondernemen. Onze doelstelling is een efficiënte en doelgerichte verzorging van uw administratieve en financiële zaken. Wij hechten daarom zeer veel waarde aan een persoonlijke benadering en een optimale samenwerking. 

Wij ontlasten u van administratieve beslommeringen zodat u zich kunt richten op uw core business. Of het nu gaat om de volledige verzorging van uw administratie of om de verzorging van deeltaken; wij kunnen u altijd van dienst zijn. Wij maken uw administratie een bron van informatie waarop u beslissingen kunt baseren.

Onze kunde en kennis zetten wij sinds 1998 in voor bedrijven in het MKB met alle rechtsvormen. Ook startende ondernemers begeleiden wij graag naar een succesvolle toekomst.


Bekijk de website

Wiltec
Wiltec

De roots van Wiltec liggen in de professionele spuiterij, van bijvoorbeeld de hout- en meubelbranche tot de automotive industrie. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn, is ons specialisme en productenpakket door de jaren heen verder uitgegroeid. Vanuit verschillende productgroepen zijn we steeds meer verschillende branches en industrieën gaan leveren. Dat maakt dat Wiltec nu een totaalleverancier is voor veel diverse bedrijven, met nog altijd het specialisme dat de verschillende productgroepen vragen en met altijd de focus op kwaliteit, service en  doelgerichte oplossingen voor klanten.
Bekijk de website

Wijnhuis Uden
Wijnhuis Uden


Bekijk de website

Dollies Bowling
Dollies Bowling

Dollie’s Bowling & Gamingcenter
Bekijk de website

Stulpke
Stulpke

Café ’t Stulpke is een echt bruin café, de huiskamer van Uden, met een zeer breed publiek. Of je nu een heerlijk kopje cappuccino komt drinken op ons grote verwarmde terras, of je komt binnen een lekkere koude Hertog Jan drinken aan de bar, iedereen zal zich snel op zijn gemak voelen. Bekijk de website

Lex Specialis
Lex Specialis

Lex Specialis is een nieuw en toch ervaren deurwaarderskantoor te Uden en bedient de hele regio Uden - Veghel. De specialisten nemen je financiële zorgen efficiënt uit handen. Je kunt Lex Specialis inschakelen als incassobureau, jurist en deurwaarder. Van de eerste sommatie tot en met de uitvoering van het vonnis: de disciplines sluiten naadloos op elkaar aan. Met alle disciplines onder één dak kan Lex Specialis je van begin tot eind bijstaan in een financieel-juridisch conflict.

Bekijk de website

Tzorg
Tzorg

Tzorg biedt u thuishulp in de gemeente Uden. Het voordeel van Tzorg is dat er geen wachtlijsten zijn. Dat betekent dat ze u direct huishoudelijke verzorging kunnen bieden. U verdient toch ook direct de juiste zorg bij u thuis? De beste zorg met thuishulp in Uden vindt u bij Tzorg.

Bekijk de website

Estillon BV
Estillon BV

Estillon levert al meer dan 50 jaar ondertapijten, ondervloeren, fournituren en aluminium profielen aan diverse groothandels, retailketens en projectinrichters in Nederland en het buitenland. Estillon is niet alleen leading in underlay, maar is ook leading HCU. De directeur-eigenaar is voorzitter geweest van onze club en is momenteel actief als coach van de JA1.
Bekijk de website

Van den Heuvel transport
Van den Heuvel transport

Van den Heuvel in Uden is een betrouwbare partner voor alles op het gebied van vervoer en opslag. Het bedrijf denkt en werkt graag mee aan de meest geschikte oplossingen op logistiek gebied. Van den Heuvel levert diensten op het gebied van distributie, transport, koeriersdiensten en op- en overslag van goederen.
 

Bekijk de website

NobraCars Uden
NobraCars Uden

BMW-dealer Nobracars in Uden maakt rijden geweldig! Nobracars heeft een sterk aanbod in BMW- en Mini-occasions en is sterk in onderhoud. Je wordt geholpen door ervaren medewerkers met ruime BMW-kennis. Of je BMW nu een check, onderhoud of een wettelijk verplichte keuring nodig heeft, de monteurs bij Nobracars kennen de auto door en door!

Bekijk de website

Bavaria
Bavaria

Welcome to the family, HCU! De nieuwe reclameslogan van Bavaria klinkt zoals deze smaakt: heerlijk, vol en naar het echte Brabantse leven. Ieder weekend geniet menig lid of gast van onze club van een Bavariabiertje. Standaard op onze tap en sinds jaar en dag onze heerlijke sponsor.

Bekijk de website

Schepers en van Nunen
Schepers en van Nunen

Schepers & Van Nunen is de netwerknotaris van de regio. De notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. Ze staan je graag bij met gedegen advies en wijzen je op juridische valkuilen die je zelf misschien nooit had ontdekt. 
 

Bekijk de website

Oostendorp autolease
Oostendorp autolease

Oostendorp Autolease is hét aanspreekpunt voor iedereen die op een prettige manier wil leasen, zakelijk of privé. Je kunt bij ons terecht voor alle leasevormen en voor bijna alle merken en modellen. Compleet met aantrekkelijke voorwaarden en een goede service. Want leasen draait volgens ons niet om contracten, maar om rijplezier, persoonlijke aandacht, professioneel advies en flexibiliteit. Bij Oostendorp Autolease zijn tevreden klanten het kostbaarste bezit.  Je vindt Oostendorp Autolease in de regio Den Bosch, Nijmegen, Venlo, Helmond met als centraal middelpunt Uden. De leasemaatschappij is onderdeel van Oostendorp Autogroep, een familiebedrijf met 40 jaar ervaring.

Bekijk de website

Willems-Prinssen Installatietechniek
Willems-Prinssen Installatietechniek

Al 35 jaar een bekend gezicht in Uden en omstreken. Willems Prinsen is de installateur die liever klein en betrokken blijft, dan groot en onpersoonlijk. De installateur waarbij afspraak altijd afspraak is. Het advies altijd eerlijk en de handdruk warm. Het is de installateur die je kent. De installateurs van Willems Prinssen zijn ervaren, servicegericht, van alle markten thuis, en werken innovatief en duurzaam.
Bekijk de website

Koenders Advies
Koenders Advies

Koenders Advies is een slagvaardig bureau waar de ondernemer centraal staat. Je kunt hier terecht voor hulp bij de regie over financiën en een gepast fiscaal advies. Waar wij als club ontzettend blij mee zijn?  Dat Koenders Advies onze vereniging steunt en zich hard maakt voor het opleiden van onze trainers en coaches.
Bekijk de website

gebr. Van Lanen & van Uden machinaal timmerbedrijf
gebr. Van Lanen & van Uden machinaal timmerbedrijf

Gebr. Van Lanen en Van Uden is een machinaal timmerbedrijf dat kozijnen, ramen en deuren produceert voor diverse aannemers en particulieren in Uden en omstreken.

Bekijk de website

Udo dakbedekkingen
Udo dakbedekkingen

Bij UDO Dakbedekkingen in Uden en Raamsdonksveer werken specialisten al bijna 30 jaar in het leveren en aanbrengen van complete bitumineuze en kunststofdaken (zowel nieuwbouw als renovatie). Dat doen ze in heel Nederland én daarbuiten. De daken worden altijd aangebracht volgens de laatste stand van de techniek. Kwaliteit en betrouwbaarheid van het dak staan voorop. De eigenaar van UDO Dakbedekkingen staat heren 1 al jarenlang  als trainer bij met raad en daad. 
 

Bekijk de website

Ons Caffeej
Ons Caffeej

Blij zijn wij met de steun van zo’n gezellig ‘lichtbruin’ café op de Markt in Uden. Het leuke publiek, de grote diversiteit aan drankjes en de lekkere hapjes maken dit tot een van de beste cafés in Uden. Iedereen is van harte welkom bij Ons Caffeej. 
Bekijk de website

`t Stulpke
`t Stulpke

Wie kent ’t Stulpke niet? Menig clublid vertoeft, al dan niet in het gezelschap van zijn of haar team, in de spaarzame vrije uurtjes graag bij ’t Stulpke. Door de fantastische ambiance, de rijke historie en het warme welkom is ’t Stulpke een begrip in Uden.
Bekijk de website

Franssen Select
Franssen Select


Bekijk de website

Body Vision Health Club Uden B.V.
Body Vision Health Club Uden B.V.

Bij HCU om de hoek is Body Vision gevestigd: het meest complete sportcentrum van Uden. Met uitgebreide sport- en saunafaciliteiten, gecertificeerde instructeurs en individuele en groepstrainingen, is Body Vision een tweede thuis voor veel HCU-leden.

Bekijk de website

Praktijk Wolbert voor fysio-, manuele therapie en sportrevalidatie
Praktijk Wolbert voor fysio-, manuele therapie en sportrevalidatie

Lichaam en geest vormen een geheel. Een goede balans is nodig voor een goed functioneren, een goede gezondheid. Wolbert fysiotherapie zorgt met haar gepassioneerde en gespecialiseerde, fysiotherapeuten, personal trainers, leefstijlcoach, sportarts en bedrijfsarts voor de beste zorg voor het herstel van deze balans.
Bekijk de website

Sponsor worden?

Shirtsponsor worden? Klik hier

Draag je onze mooie club een warm hart toe? Dat vinden wij natuurlijk geweldig. Daarom biedt HCU aantrekkelijke sponsormogelijkheden. Je kunt kiezen voor een standaardpakket, maar we kunnen ook samen om de tafel voor een sponsorinvulling op maat. Ons uitgangspunt is om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan jouw wensen als sponsor.

Meer weten?
Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een standaard sponsorpakket op bij de sponsorcommissie via [email protected] of onderstaand formulier.

Meer informatie aanvragen

* Verplichte velden