Familieclub met lef!

HCU is een familieclub met lef. Dat zie je aan de jeugdopleiding HCU Academy, de sponsorsociëteit en het moderne sportcomplex: de ambitie spat ervan af. Gezelligheid en prestatie gaan bij onze club hand in hand. Wat HCU verder kenmerkt? Een warme sfeer, waar iedereen zich thuis voelt en op zijn of haar manier deel uitmaakt van de organisatie. Sportiviteit en respect behoren tot HCU’s kernwaarden.

 

Ons bestuur

Onze commissies

“Vele handen maken licht werk. Hoe draag jij bij?”

Vacatures

hockeyzaken jeugd en jongste jeugd

Push voor succes, zo luidt HCU’s slogan. Ambitieus? Reken maar! Niet voor niets groeit en professionaliseert onze vereniging razendsnel. Met bijna 1.000 leden en 4 moderne kunstgrasvelden zijn we nu al de tweede grootste club van Uden en hebben we een belangrijke regionale functie. Onder de vlag van HCU Academy blijft onze jeugdopleiding continu innoveren. Ambities waarmaken lukt alleen met voldoende vrijwilligers. Zij zijn onze grootste kracht. En iedereen is welkom! We stellen geen eisen, maar doen wel een beroep op je betrokkenheid en inzet. HCU is van oudsher een familieclub met een gastvrije sfeer, waar vriendschappen voor het leven ontstaan. In deze warme cultuur is het hartstikke leuk om je steentje bij te dragen! Word jij het nieuwe visitekaartje voor Hockeyclub Uden? Ons team, voornamelijk samengesteld uit vrijwilligers, is op zoek naar een administratieve pragmaticus ter ondersteuning van m.n. de Jongste Jeugd Commissie (JJC): nadat een nieuw lid zich ingeschreven heeft voor proeflessen zorg jij dat deze nieuweling alle info krijgt die nodig is om te starten. Dit doe je in nauw contact met JJC en trainers. De werkzaamheden zijn eenvoudig thuis achter de laptop te verrichten, beslaan gemiddeld 2 uur per week en zijn makkelijk aan te leren. De samenwerking met de JJC en bijvoorbeeld de trainers maakt dit ‘thuiswerk’ erg leuk. Af en toe ben je te vinden aan de lijn: zo leer je andere vrijwilligers maar ook trainers en coaches kennen. En mensen kennen is wel zo leuk als je meedoet aan de jaarlijkse vrijwilligers-bbq. Voor deze rol zoeken wij een enthousiaste persoonlijkheid die affiniteit heeft met HC Uden, met een pro-actieve werkhouding en zin om nauw betrokken te zijn bij een grote organisatie als HC Uden met z’n ca 1000 leden. Wil jij deel uitmaken van een hockeyclub met lef en ambitie, waar gezelligheid hand in hand gaat met prestatie? Waar je de belevingswereld van je kind van nabij mee maakt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dan ben je klaar voor het nieuwe seizoen! Trudy Hubers tel 06- 22 300 332 [email protected]
Meer informatie

Aanmeldformulier vrijwilliger

HCU’s organisatie is enorm divers. Natuurlijk hockeyen we, maar we hebben ook commissies die zich bijvoorbeeld inzetten voor de bar, de accommodatie, materialen, sponsoring en communicatie. Waar jouw ambities en talenten ook liggen, HCU is de ideale plek om ze tot uiting te laten komen.

Meer informatie aanvragen

* Verplichte velden