Wij zijn een respectpunt

Nieuws afbeelding


Zonder respect geen sport. Daarom is onze club vanaf seizoen 2016-2017 een respectpunt: een punt waar respect het belangrijkste punt is. Een initiatief dat we samen met andere clubs en scholen in onze regio genomen hebben. Als collectief maken we ons hard voor respect.

 

Handen ineen

Het idee om samen één vuist te maken voor respect is afkomstig van de Rabobank. Door vanuit één paraplu als regio aan respect te werken, verrijken alle mooie initiatieven die genomen worden elkaar. Een prachtplan. Daarom slaan we nu de handen ineen met andere sportclubs en scholen in de gemeenten Boekel, Uden, Veghel en de kern Zeeland.

 

Respectpunt

Samen met andere clubs zijn wij een 'respectpunt'. Een woord dat verwijst naar de fysieke punten waar respect hoog in het vaandel staat: de clubs en scholen. Maar ook een woord dat verwijst naar de inhoudelijke punten over respect. 'Elke bezoeker een warm welkom geven', is zo'n respectpunt. Dat doen we gewoon.

 

R.-symbool

Een respectpunt herken je aan het R.-symbool. Dat symbool ga je steeds vaker zien. Niet alleen op onze club, maar ook bij de buren. Dat is winst voor respect. De aanwezigheid van het symbool, overal in de regio, maakt het overduidelijk dat er binnen én tussen deze clubs respectvol met elkaar omgegaan wordt.

 

Doe mee

De komende tijd gaan we verder invulling geven aan respectpunt. Met elkaar op onze club, en met alle clubs bij elkaar. Heb jij een idee hoe we respect op de kaart kunnen zetten? Kom dan in actie. Neem contact op met Danielle van de Beurcht, van onze communicatie commissie. Je kunt haar bereiken via [email protected]
We horen heel graag van je!


 
Geplaatst op 30-11-2016 | Algemeen

Reacties


Debbie Nieme

1-9-2017 @ 8:35:04 |Wil iemand mij weer bij mijn team voegen ik ga gelukkig weer spelen😜 Debbie Pasman Dames Veteranen A op zondag!!

Reageer op het nieuws