Topwedstrijden bij Hockey Club Uden op 13 oktober

Nieuws afbeelding

Op zaterdag 13 oktober spelen de twintig beste jeugdhockeyteams van Zuid-Nederland wedstrijden tegen elkaar op het sportcomplex van HCU. Aan de hand van deze play-off-wedstrijden wordt bepaald welke A- en B-teams, van zowel de jongens als de meiden, zich plaatsen voor de landelijke competitie en voor de subtopklasse. HCU is gastheer op deze speciale dag.

 

Neutraal terrein

Op verzoek van de KNHB stelt HCU het sportcomplex beschikbaar voor de twintig topteams. Han Gootzen, voorzitter van de Udense hockeyclub legt uit: "De wedstrijden die zaterdag bij HCU gespeeld worden zijn heel belangrijk voor de teams en voor het Zuid-Nederlandse hockey. Promotie naar de landelijke top is niet niks. Daarom worden deze wedstrijden op neutraal terrein georganiseerd en niet bij de grote clubs zelf, uit bijvoorbeeld Den Bosch of Eindhoven. En omdat wij in Uden over vier moderne velden beschikken, heeft de hockeybond onze club uitgekozen.”

 

Programma en toegang

Het wordt een druk programma op zaterdag 13 oktober. Van 09.00 uur tot ongeveer 17.00 uur worden er play-offs gespeeld op alle vier de velden van HCU. Iedereen is welkom om te komen kijken en de toegang is helemaal gratis. Wel wordt de Udenaren geadviseerd om niet met de auto te komen indien mogelijk. Vanwege de verwachte drukte zal het mogelijk lastig parkeren zijn aan de Boekelsedijk.  


 
Geplaatst op 5-10-2018 | Algemeen