Herfstveiling HCU: 6 oktober 2018

Voor alweer de derde keer zal op zaterdag 6 oktober de HCU Herfstveiling plaatsvinden in ons paviljoen. De opbrengst van deze veiling zal geheel ten goede komen aan het Masterplan 2020 van HCU: realisatie van een nieuw of gerenoveerd Paviljoen. Daarnaast  wil HCU graag verder investeren in het HCU Jeugdplan.

 

Een groot aantal sponsoren heeft weer mooie en bijzondere kavels beschikbaar gesteld. Het belooft dankzij deze gulle giften dan ook weer een geweldige avond te worden onder de bezielende leiding van veilingmeesters Marcel de Laat, Debbie Nieme-Pasman en Eva van den Krommenacker. Ook zal Maartje Krekelaar deze avond te gast zijn en een bijzondere kavel presenteren. Kortom, een avond die je niet mag missen.

 

Vanaf 17.30 uur heten wij je welkom met een drankje en een hapje. De veiling begint om 19.15 uur. In de pauze is er een muzikaal intermezzo verzorgt door ons eigen Udens talent, Tom de Visser. Om 23.00 uur valt de hamer voor de laatste keer en kunnen de voetjes van de vloer.

 

Iedereen is welkom. Meer informatie is te vinden op onze website en onze Facebookpagina. Aanmelden kan via [email protected].

 

 


 
Geplaatst op 5-10-2018 | Algemeen