Coronavirus: alle trainingen en wedstrijden afgelast

Nieuws afbeelding
---

Update 9 april: 

Er is een nieuwe Klimop uit, waarin het bestuur je bijpraat over de mogelijke scenario's voor de rest van het seizoen en de gevolgen voor de club en voor jou als lid. Je vindt de hem hier: 

Bekijk de Klimop

---

Update 31 maart:

Bericht op 31 maart 2020, 19.50 uur van de KNHB:

"Op basis van de vandaag gecommuniceerde richtlijnen van de overheid en het RIVM heeft de KNHB helaas moeten besluiten dat alle eerder genomen maatregelen (bijvoorbeeld niet trainen en clubhuizen gesloten) van kracht blijven en verlengd zijn tot en met 28 april.

De KNHB onderzoekt nu wat de mogelijkheden zijn om de competities wellicht op alternatieve manieren in mei/juni/juli af te ronden, dan wel andere alternatieve (competitie)formats voor een kortere periode op te zetten. Ons doel is om, wanneer de omstandigheden dat in de loop van mei zouden toelaten, het mogelijk te maken een aantal weken op de verenigingen te hockeyen. Op die manier willen we hockeyers en verenigingen alsnog een mooie periode vol hockey laten beleven. Daar zetten we nu onze energie, kennis en creativiteit op in. Zodra we de mogelijkheden concreet in kaart hebben, volgt een update aan alle verenigingen.”

Het bestuur van Hockey Club Uden verwacht deze week weer een update van de KNHB en overlegt daarna over de gevolgen voor onze leden en betrokkenen. Vervolgens hopen we op hoofdlijnen duidelijkheid te kunnen geven over de mogelijke scenario’s voor de rest van het seizoen.


---

Update 20 maart: 

De KNHB heeft een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden gepubliceerd op hun website. Deze kun je hier vinden: 

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie#faq

---

Update 15 maart:

Alle trainingen, wedstrijden en eventuele andere activiteiten op de club zijn afgelast tot 6 april. Dit geldt voor heel Nederland. Teams mogen niet op eigen initiatief trainen, zonder uitzonderingen. Bekijk voor meer informatie de Klimop van vandaag. 

---

Update 12 maart 17.08 uur: 

Alle trainingen, wedstrijden en eventuele andere activiteiten op de club zijn afgelast tot 1 april. Dit geldt voor heel Nederland. Teams mogen niet op eigen initiatief trainen, zonder uitzonderingen. Bekijk voor meer informatie de Klimop van vandaag. 

---

Update 11 maart:

Beste leden, 

In verband met het Coronavirus zijn alle trainingen en wedstrijden vanaf nu t/m zondag 15 maart afgelast. 

Dit geldt voor de wedstrijden van alle hockeyclubs in Noord-Brabant. De KNHB heeft dit besluit genomen naar aanleiding van de persconferentie van de Brabantse Veiligheidsregio's. Zij riepen de Brabanders op om "7 dagen sociale onthouding" in acht te nemen. Het bestuur van HCU heeft besloten dat we daarom ook de trainingen moeten afgelasten.

Meer informatie is te vinden op de website van de KNHB: 
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie 

We houden je op de hoogte over de ontwikkelingen na 15 maart. 

Met sportieve groet, 

Het bestuur

 
Geplaatst op 11-3-2020 | Algemeen

Reacties


Iris De Laak

11-3-2020 @ 13:13:20 |Gaat de speluitleg vanavond wel door?

Reageer op het nieuws