Organiseren oefenwedstrijden

Nieuws afbeelding

Beste leden, 

 

Een flink aantal teams heeft onderling al oefenwedstrijden gepland, hartstikke leuk! Heel mooi om te zien hoe vrijwilligers dit initiatief opzetten. Om de organisatie van oefenwedstrijden binnen de club te stroomlijnen zijn de volgende tijdslots per lijn beschikbaar om oefenwedstrijden te spelen:

 

9:00 - 10:30 uur F-tallen, E6-tallen, E8-tallen

10:30 - 12:00 uur D jeugd

12:00 - 13.30 uur C jeugd

Na 13:30 uur A en B jeugd

 

Je kunt een veld reserveren voor een oefenwedstrijd via [email protected] Voor de A en B jeugd is het extra belangrijk om ook contact op te nemen met de lijncoordinator, zodat de club kan worden afgesloten na de laatste wedstrijd. 

 

Coaches en spelbegeleiders mogen aanwezig zijn op de club, ouders helaas niet. Lees de coronamaatregelen s.v.p. goed door zodat we samen de Corona tijd doorstaan. Mocht de KNHB met aanvullende maatregelen komen, dan berichten wij jullie.

 

Wil je helpen?

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die de jeugd commissie willen versterken. Hierbij gaat het vooral om organisatorische en communicatieve taken. We kunnen je hulp heel goed gebruiken! Interesse? Neem contact op via [email protected] voor meer informatie.

 

Pas goed op jezelf en blijf gezond!

 

Met sportieve groet,

De TC


 
Geplaatst op 22-10-2020 | Algemeen