Ben Perdok nieuwe trainer/coach Heren 1

Nieuws afbeelding

Beste leden en betrokkenen van Hockey Club Uden. Per d.d. 23 november jongstleden heeft het bestuur een overeenkomst gesloten met Ben Perdok als hoofdtrainer van Heren 1. Ben is voor een aantal van jullie binnen de club geen onbekende en is reeds trainer/ coach van Jongens A1. Daarnaast traint Ben ook Jong Dames 1 en de Trimgroep.

 

De reden van de aanstelling van Ben ligt in het feit dat de overeenkomst met Paul Meijer in goed overleg is ontbonden en de vacature voor hoofdtrainer HCU H1 vacant werd. Het bestuur heeft in overleg met spelers en staf gemeend in Ben Perdok een goede opvolger te hebben gevonden. Het bestuur is dan ook verheugd dat Ben voldoende aanknopingspunten ziet om Heren 1 te begeleiden om stappen te maken voor de toekomst. Ben beschikt over veel ervaring die hij heeft opgedaan bij diverse hockeyverenigingen als trainer/coach en heeft zelf ook op hoog niveau gespeeld en beschikt over een HT3 diploma.

 

Het bestuur wenst Ben en alle betrokkenen van H1 (spelers en staf) ontzettend veel plezier en succes met deze mooie uitdaging. Graag zien wij jullie op de zondagen langs de lijn, zodra het weer kan, om onze mannen aan te moedigen!


 
Geplaatst op 18-12-2020 | Algemeen