Laatste kans Ubuntu Hockeykamp! Het leukste hockeykamp van Uden | 28 & 29 oktober

Nieuws afbeelding

Laatste kans om je aan te melden voor het leukste hockeymannen van Uden! 

Op 28 en 29 oktober is er het leukste hockeykamp van Uden, het Ubuntu Hockeykamp bij HC Uden. Voor alle kinderen van 6 t/m 14 jaar op sportpark Boekelsedijk. Schrijf je in en kom ook lekker hockeyen en andere toffe dingen doen. Tijdens het Ubuntu hockeykamp zal de enige echte Eva de Goede een hockey clinic verzorgen. Alle kinderen van 6 t/m 14 jaar kunnen 2 dagen lekker komen hockeyen voor  € 124,-.  Op donderdag en vrijdag zijn de dagen van 09:00 tot 17:00. 

Inschrijven

Learn from the best tijdens de hockeyclinic van Eva de Goede

Niemand minder dan Eva de Goede komt tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Uden een hockeyclinic geven. Het is nog even afwachten of ze haar derde gouden Olympische medaille, die ze in de zomer in Tokyo gewonnen heeft, meeneemt. Wel weten we zeker dat Eva de Goede een hockey clinic komt verzorgen en dus is dit je kans om te leren hockeyen van een van de beste hockeysters ter wereld. Learn from the best tijdens de clinic van Eva de Goede! Schrijf je dus snel in voor het Ubuntu Hockeykamp in Uden en zorg dat jij na de herfstvakantie weer gaat hockeyen terwijl je net nieuwe tips and tricks van Eva de Goede hebt geleerd.


Sport to Grow aanpak
Tijdens het Ubuntu Hockeykamp in Uden in de herfstvakantie van 2021 draait het om lekker hockeyen en plezier maken in een positieve en relaxte sfeer. Het hockeykamp staat onder leiding van goede trainers die zijn opgeleid volgens de Sport tot Grow aanpak, daardoor kunnen zij een plezierige sfeer creëren en bij kinderen bewust de sportieve, persoonlijke en sociale vaardigheden ontwikkelen. Respectvol met elkaar omgaan, verantwoordelijkheid nemen en samenwerken zijn belangrijke elementen van de Sport to Grow aanpak. Aan de hand van een inspirerend programma wordt gewerkt aan techniek, motoriek en teamspel.


Meer dan alleen hockey
Het Ubuntu Hockeykamp in Uden is meer dan alleen hockey. De kinderen maken kennis met verschillende sporten en spellen. Hiermee ontwikkelen dekinderen zich in de breedste zin door sport. Zo leren ze naast technische en tactische vaardigheden ook persoonlijke en sociale vaardigheden. De kinderen gaan lekker hockeyen, andere toffe dingen doen en vooral plezier maken. Er wordt veel gehockeyd maar we leren niet alleen beter hockeyen, we leren ook om beter samen te spelen waardoor kinderen nog meer plezier krijgen in hockey. Onderdeel van de Sport to Grow aanpak is dat kinderen die met meer plezier hockey en ook beter gaan presteren.

Inschrijven

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben over het Ubuntu Hockeykamp in Uden op 28 en 29 oktober voor kinderen van 6 t/m 14 jaar, dan kunt u contact met ons opnemen via[email protected].


 
Geplaatst op 28-9-2021 | Algemeen