Definitieve teamindeling seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding

Beste jeugdleden, ouders en verzorgers.

 

In de afgelopen weken zijn de definitieve teamindelingen gemaakt voor het komende seizoen. We hebben hierbij o.a. gekeken naar de verzoeken die wij van jullie hebben gekregen tijdens de inloopavond en via email. Daar waar de verzoeken gegrond waren en ook mogelijk in verband met de benodigde aantallen en samenstelling van de teams, hebben we geprobeerd zo veel mogelijk wensen door te voeren.

 

Helaas hebben we de JC-lijn dit jaar moeten terugtrekken en een extra JD-team ingeschreven. Dit als gevolg van te weinig spelers om de JC-lijn te vullen. Dit gaat ook voor de komende jaren gevolgen geven. De MB-lijn zit overvol waarbij we waarschijnlijk nog naar twee teams met 17 speelsters gaan. Deze verdeling moet nog gemaakt worden. De MD-lijn heeft juist weer weinig speelsters. Hopelijk krijgen we daar nog wat nieuwe leden voor in het komende seizoen. Daar waar teams te weinig spelers hebben, gaan we zorgen voor goede afspraken met uitleen vanuit andere teams.

 

Trainers en coaches worden door de jeugdcommissie ingedeeld. Hier wordt nog hard aan gewerkt.

 

Inmiddels zijn de definitieve HCU-teams aan de KNHB doorgegeven. De definitieve poule-indeling wordt in de komende week bekend gemaakt door de KNHB. Ook hier hebben we geprobeerd onze wensen voor de verschillende teams zo veel mogelijk voor elkaar te krijgen.

 

We realiseren ons dat we het niet voor iedereen perfect kunnen doen bij het maken van de team indelingen. Toch hopen we dat iedereen het naar de zin gaat hebben in het komende seizoen.

 

Iedereen een hele fijne vakantie en tot volgend seizoen.

 

Met sportieve groet,

Teamsamenstelling en -selectie commissie HCU


 
Geplaatst op 2-8-2022 | Jeugd Bijlage