Nieuws

Herfstclinic door Maartje en Joaquin

Lekker hockeyen in de herfstvakantie, en nieuwe technieken leren? Meld je dan aan voor de clinic van Maartje Krekelaar en Joaquin Menini. Kosten: 20 euro. Zie de flyer voor meer informatie.

Lees meer >

Registratieformulier Corona Hockey Club Uden

Beste bezoeker van HCU, 
Zodra u op onze club arriveert, wordt u verzocht om uw gegevens in te vullen op een registratieformulier, in lijn met de richtlijnen van het RIVM voor

Lees meer >

Veilige sport omgeving bij HCU - Corona protocol

In navolging op de reeds eerder verstrekte Corona richtlijnen (dd. 28 april), hierbij een nieuwe update in verband met

Lees meer >

 

Ledenadministratie

Lidmaatschap en contributie

Het lidmaatschap van Hockey Club Uden wordt aangegaan voor de duur van één verenigingsjaar, dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Het lidmaatschap wordt telkens stilzwijgend verlengd met één jaar. De contributiebedragen worden vastgesteld op de Algemene Ledenvergadering. Vanaf het seizoen 2020/2021 geldt dat alle contributiebedragen jaarlijks worden geïndexeerd met 3%.

Voor leden die zich na 1 januari aanmelden geldt voor het lopende verenigingsjaar een korting op de contributie van 50%.

Uitsluitend uitwonende studenten kunnen gebruik maken van het Studenten-lidmaatschap. Daartoe dient men ieder jaar opnieuw een bewijs van uitwonend zijn te overleggen aan [email protected].

De contributie wordt geïnd via Club Collect. U ontvangt hiervoor een verzoek tot betaling van Club Collect. De contributie kan in 4 termijnen met een interval van 30 dagen worden voldaan. Bij niet tijdige betaling worden herinneringskosten in rekening gebracht .

Indien na herinnering de betaling uitblijft zal de vordering aan onze gerechtsdeurwaarder ter incasso uit handen worden gegeven. Er zullen dan tevens incassokosten aan u in rekening gebracht worden, berekend volgens de Wet Buitengerechtelijke Incassokosten (W.I.K.). Wanneer de contributie niet is ontvangen kan het lid de deelname aan en toegang tot clubactiviteiten worden ontzegd totdat de contributie is voldaan.

Opzeggen van het lidmaatschap Opzeggen van een lidmaatschap dient vóór 1 juni van enig jaar te gebeuren. Dit kan uitsluitend per mail naar [email protected]. Andere vormen van opzeggen worden niet geaccepteerd. In het geval dat u na 1 juni opzegt, is het lidmaatschapsgeld van een heel jaar verschuldigd.

Bij tussentijdse opzegging volgt geen teruggave van contributie. In uitzonderlijke gevallen kan het bestuur besluiten om een deel van de betaalde contributie te restitueren. Bijvoorbeeld als een lid langdurig niet heeft kunnen hockeyen vanwege ziekte, verhuizing of andere zwaarwegende omstandigheden. Een verzoek om restitutie kan per mail gestuurd naar [email protected].


Wedstrijden

Eerstvolgende wedstrijddag: 2020-9-27

Dames
D1 - GCHC D1
12:45
Uit
D2 - Rosmalen D2
12:15
Uit
D3 - Eersel D2
14:45 - V1
Thuis
D30A - H.O.D. D30A
13:00
Uit
D4 - H.O.D. D7
13:15
Uit
DJ1 - Oirschot DJ1
15:15
Uit
DJ2 - Den Bosch DJ5
10:30 - V2
Thuis
DJ3 - HC Helmond DJ5
12:30 - V2
Thuis
DJ4 - Rosmalen DJ2
14:30 - V2
Thuis
Heren
H1 - Gemert H1
14:45
Uit
H2 - Liempde H1
11:55
Uit
H3 - Oranje-Rood H15
12:45 - V1
Thuis
H35A - Nuenen H35B
10:45 - V1
Thuis
H35B - Oss H35B
10:30
Uit
HJ2 - Oss HJ2
09:30
Uit
Wedstrijdnummer
Tegenstander
Verzamelen
Spelen
Scheidsrechters
Veld
Velddeel
Reistijd minuten
Afstand km
Rijders
Club opmerking
KNHB opmerking
Locatie
Locatie club
Bekijk route
Stand in de poule
  Team Gespeeld Punten

Bekijk het volledige wedstrijdschema

Trainingen

Er zijn geen trainingen gevonden.

Trainingsschema