Sponsor mogelijkheden

Trots op onze sponsoren

Sponsoring is voor HCU een belangrijke inkomstenbron. Wij zijn supertrots op onze sponsoren die ieder op hun eigen manier een steentje bijdragen om de club nog beter, professioneler, mooier, gezelliger en toegankelijker te maken. Dankzij sponsorinkomsten kunnen we met HCU voortgang blijven boeken, bijvoorbeeld met onze jeugdopleiding Rabo HCU Academy.

 

Mede mogelijk gemaakt door
onze trouwe sponsoren

Hoofdsponsor

CSU
CSU

CSU is scherp op schoon en al 45 jaar de specialistische schoonmaakpartner voor diverse sectoren én voor onze club. CSU biedt een compleet pakket aan schoonmaakdiensten, specialistisch onderhoud en aanverwante facilitaire diensten.
Bekijk de website

co-sponsoren

Estillon BV
Estillon BV

Estillon levert al meer dan 50 jaar ondertapijten, ondervloeren, fournituren en aluminium profielen aan diverse groothandels, retailketens en projectinrichters in Nederland en het buitenland. Estillon is niet alleen leading in underlay, maar is ook leading HCU. De directeur-eigenaar is voorzitter geweest van onze club en is momenteel actief als coach van de JA1.
Bekijk de website

Volvo Vos
Volvo Vos

Vos Autobedrijven is ontstaan in 1946 en in 1968 zijn wij Volvo dealer geworden. Bij ons komt "eerst de mens dan de auto”. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering, zien u graag tevreden en hebben hart voor de zaak.


Bekijk de website

Indian Maharadja
Indian Maharadja

he Indian Maharadja is een Nederlands lifestyle hockeymerk, opgericht in Amsterdam in 2009. De merkbeleving is gebaseerd op ‘East meets West’; geïnspireerd door oosterse mystiek en westerse eigentijdse designs. The Indian Maharadja ondersteunt sporters bij het bereiken van hun persoonlijke doelen door als sportmerk te staan voor hoge kwaliteit, innovatie, beleving en kenmerkende designs. In korte tijd is The Indian Maharadja uitgegroeid tot een van de populairste hockeymerken. Met kleurrijke jeugdsticks en strakke professionele sticks is de collectie van The Indian Maharadja geschikt voor elke sporter. Naast hockeysticks is er een ruim assortiment accessoires, protectie, tassen en sportkleding van topkwaliteit.


Bekijk de website

Cusco
Cusco

Wie Restaurant Cusco binnenloopt merkt het aan alle zintuigen: dit is een andere wereld. Hier genieten gasten volop van al het moois én vooral al het lekkers dat Zuid-Amerika te bieden heeft. De bruisende stad Cusco was ooit de hoofdstad van het Incarijk. Die rijke geschiedenis is nog altijd voelbaar in de cultuur. Zo’n unieke historie en eeuwenoude culinaire traditie, die proef je. Bij Restaurant Cusco.


Bekijk de website

Quro finance
Quro finance

Quro Groep B.V. is een fiscaal, juridisch en financieel adviesbureau. Ze maken voor zowel particulieren als ondernemers een financiële planning op maat. Daarbij geven ze desgewenst fiscaal en juridisch advies, begeleiding naar de notaris en bemiddelen ze bij complexe financiële situaties.
Bekijk de website

Installatiebedrijf Willems B.V.
Installatiebedrijf Willems B.V.

 
Willems Uden is een werktuigbouwkundig installatiebedrijf. We voeren projecten uit in zowel binnen- als buitenland. Dat zijn hoofdzakelijk complexere installaties in de utiliteitsmarkt. We richten ons onder meer op kantoren, bedrijfspanden, industriële gebouwen, (brede) scholen, multifunctionele accommodaties, sportaccommodaties, zorginstellingen, en (project)woningen. We adviseren, berekenen, ontwerpen, realiseren en beheren alle voorkomende werktuigbouwkundige installaties. Tot onze opdrachtgevers behoren projectontwikkelaars, overheid, gemeentes, stichtingen, bouwbedrijven, ondernemers en particulieren.

Bekijk de website

Expert Ben van Dijk
Expert Ben van Dijk

Bij Expert Ben van Dijk geven wij u graag advies op maat, persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het product dat aan uw wensen voldoet. Wij voorzien u graag van deskundig advies en de beste service, ongeacht het product dat u zoekt. Of het nu om een nieuwe airfryer gaat, een stofzuiger of een Amerikaanse koelkast, wij nemen de tijd voor u en voorzien u van persoonlijk advies!
Bekijk de website

Sub Sponsoren

Intersport Superstore Uden
Intersport Superstore Uden

Intersport Megastore Uden is hoofdsponsor van HCU. Dé sportspeciaalzaak met de grootste keuze in tal van sportartikelen. Intersport Megastore Uden beschikt over het grootste hockeyassortiment van Uden en omstreken en heeft volop kennis en vakmanschap in huis. Alle teams van HCU zijn aangekleed door Intersport Megastore Uden.
Bekijk de website

Theater Markant Uden
Theater Markant Uden

Onze trouwe sponsor Markant Uden is een podium voor theater en evenementen. The place to be voor een geweldig avondje uit. Er zijn concerten, theatervoorstellingen en je kunt er heerlijk eten in het restaurant. Op de website vind je verschillende vermakelijke en smakelijke arrangementen.
Bekijk de website

Koenders Advies
Koenders Advies

Koenders Advies is een slagvaardig bureau waar de ondernemer centraal staat. Je kunt hier terecht voor hulp bij de regie over financiën en een gepast fiscaal advies. Waar wij als club ontzettend blij mee zijn?  Dat Koenders Advies onze vereniging steunt en zich hard maakt voor het opleiden van onze trainers en coaches.
Bekijk de website

Campus Maashorst
Campus Maashorst


Bekijk de website

Sponsoren

Jambon
Jambon

Wil je lekker uit eten in Uden? Bij Jambon geniet je van de meest overheerlijke gerechten. Jambon is een restaurant en grill en zijn geïnspireerd door de Franse en Italiaanse keuken. 

 

Bekijk de website

Roebbers
Roebbers

Administratiekantoor Roebbers B.V. is een efficiënt, no nonsens professioneel administratiekantoor met hart voor ondernemen. Onze doelstelling is een efficiënte en doelgerichte verzorging van uw administratieve en financiële zaken. Wij hechten daarom zeer veel waarde aan een persoonlijke benadering en een optimale samenwerking. 

Wij ontlasten u van administratieve beslommeringen zodat u zich kunt richten op uw core business. Of het nu gaat om de volledige verzorging van uw administratie of om de verzorging van deeltaken; wij kunnen u altijd van dienst zijn. Wij maken uw administratie een bron van informatie waarop u beslissingen kunt baseren.

Onze kunde en kennis zetten wij sinds 1998 in voor bedrijven in het MKB met alle rechtsvormen. Ook startende ondernemers begeleiden wij graag naar een succesvolle toekomst.


Bekijk de website

Lenz Architecten
Lenz Architecten

Luxe en comfortabel wonen
De ultieme woonwens realiseren van mensen die in luxe willen leven en comfortabel willen wonen. Dat is onze missie. Ieder mens is uniek. Iedere woonwens dus ook. In onze oplossingen nemen wij jouw leven dan ook als uitgangspunt. We ontwerpen niet zomaar een prachtige woning, maar vooral jouw nieuwe thuis.

Lenz is een jong en ambitieus architectenbureau, opgericht door André van der Velden en Tim Robben. Artistieke vrijdenkers die buiten de gebaande paden treden en de grenzen van het mogelijke opzoeken. Wij ontwerpen samen met onze klant. Door met jou in gesprek te gaan en te luisteren naar je droom, komen we tot de ultieme woonoplossing. Daarbij gaan we voor ambachtelijke en duurzame materialen. Vanaf de start werken we nauw samen met onze interieurarchitect Corinne Hendriks. Het resultaat? Een sterk samenspel tussen binnen en buiten.

Bekijk de website

gebr. Van Lanen & van Uden machinaal timmerbedrijf
gebr. Van Lanen & van Uden machinaal timmerbedrijf

Gebr. Van Lanen en Van Uden is een machinaal timmerbedrijf dat kozijnen, ramen en deuren produceert voor diverse aannemers en particulieren in Uden en omstreken.

Bekijk de website

Udo dakbedekkingen
Udo dakbedekkingen

Bij UDO Dakbedekkingen in Uden en Raamsdonksveer werken specialisten al bijna 30 jaar in het leveren en aanbrengen van complete bitumineuze en kunststofdaken (zowel nieuwbouw als renovatie). Dat doen ze in heel Nederland én daarbuiten. De daken worden altijd aangebracht volgens de laatste stand van de techniek. Kwaliteit en betrouwbaarheid van het dak staan voorop. De eigenaar van UDO Dakbedekkingen staat heren 1 al jarenlang  als trainer bij met raad en daad. 
 

Bekijk de website

Van den Heuvel transport
Van den Heuvel transport

Van den Heuvel in Uden is een betrouwbare partner voor alles op het gebied van vervoer en opslag. Het bedrijf denkt en werkt graag mee aan de meest geschikte oplossingen op logistiek gebied. Van den Heuvel levert diensten op het gebied van distributie, transport, koeriersdiensten en op- en overslag van goederen.
 

Bekijk de website

NobraCars Uden
NobraCars Uden

BMW-dealer Nobracars in Uden maakt rijden geweldig! Nobracars heeft een sterk aanbod in BMW- en Mini-occasions en is sterk in onderhoud. Je wordt geholpen door ervaren medewerkers met ruime BMW-kennis. Of je BMW nu een check, onderhoud of een wettelijk verplichte keuring nodig heeft, de monteurs bij Nobracars kennen de auto door en door!

Bekijk de website

Body Vision Health Club Uden B.V.
Body Vision Health Club Uden B.V.

Bij HCU om de hoek is Body Vision gevestigd: het meest complete sportcentrum van Uden. Met uitgebreide sport- en saunafaciliteiten, gecertificeerde instructeurs en individuele en groepstrainingen, is Body Vision een tweede thuis voor veel HCU-leden.

Bekijk de website

Bavaria
Bavaria

Welcome to the family, HCU! De nieuwe reclameslogan van Bavaria klinkt zoals deze smaakt: heerlijk, vol en naar het echte Brabantse leven. Ieder weekend geniet menig lid of gast van onze club van een Bavariabiertje. Standaard op onze tap en sinds jaar en dag onze heerlijke sponsor.

Bekijk de website

Schepers en van Nunen
Schepers en van Nunen

Schepers & Van Nunen is de netwerknotaris van de regio. De notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. Ze staan je graag bij met gedegen advies en wijzen je op juridische valkuilen die je zelf misschien nooit had ontdekt. 
 

Bekijk de website

Praktijk Wolbert voor fysio-, manuele therapie en sportrevalidatie
Praktijk Wolbert voor fysio-, manuele therapie en sportrevalidatie

Lichaam en geest vormen een geheel. Een goede balans is nodig voor een goed functioneren, een goede gezondheid. Wolbert fysiotherapie zorgt met haar gepassioneerde en gespecialiseerde, fysiotherapeuten, personal trainers, leefstijlcoach, sportarts en bedrijfsarts voor de beste zorg voor het herstel van deze balans.
Bekijk de website

Oostendorp autolease
Oostendorp autolease

Oostendorp Autolease is hét aanspreekpunt voor iedereen die op een prettige manier wil leasen, zakelijk of privé. Je kunt bij ons terecht voor alle leasevormen en voor bijna alle merken en modellen. Compleet met aantrekkelijke voorwaarden en een goede service. Want leasen draait volgens ons niet om contracten, maar om rijplezier, persoonlijke aandacht, professioneel advies en flexibiliteit. Bij Oostendorp Autolease zijn tevreden klanten het kostbaarste bezit.  Je vindt Oostendorp Autolease in de regio Den Bosch, Nijmegen, Venlo, Helmond met als centraal middelpunt Uden. De leasemaatschappij is onderdeel van Oostendorp Autogroep, een familiebedrijf met 40 jaar ervaring.

Bekijk de website

Lex Specialis
Lex Specialis

Lex Specialis is een nieuw en toch ervaren deurwaarderskantoor te Uden en bedient de hele regio Uden - Veghel. De specialisten nemen je financiële zorgen efficiënt uit handen. Je kunt Lex Specialis inschakelen als incassobureau, jurist en deurwaarder. Van de eerste sommatie tot en met de uitvoering van het vonnis: de disciplines sluiten naadloos op elkaar aan. Met alle disciplines onder één dak kan Lex Specialis je van begin tot eind bijstaan in een financieel-juridisch conflict.

Bekijk de website

Daadkracht
Daadkracht

Sinds 1999 bouwen wij aan de digitale overheid. Wij leveren advies en ondersteuning op gebied van elektronische bekendmaken, organisatievraagstukken gerelateerd aan digitale dienstverlening en we creëren opleidings- en ervaringsplekken voor jong talent.

Daadkracht bestaat uit vier bedrijven: Daadkracht Bekendmaken (sinds 1999), Daadkracht Advies (sinds 2008), Daadkracht Digitaal (sinds 2017) en Daadkracht Talent (sinds 2018). 

Bekijk de website

Van Tienen
Van Tienen

Koffie langs de lijn? Die moet gewoon goed zijn. Bij van Tienen drankautomaten begrijpen we dat als geen ander. 10N espresso is een van onze labels en staat voor een constante kwaliteit van ambachtelijk koffie van versgemalen bonen. Dat je proef je! In onze showroom laten we je graag de verschillende mogelijkheden zien. En proeven natuurlijk. Want bij ons staat de koffie altijd klaar. 

Wij zijn als Brabants familiebedrijf al ruim 40 jaar leverancier van koffie-, espresso- en vendingmachines en bijbehorende ingrediënten in Brabant, Limburg en grote delen van Gelderland.


Bekijk de website

Oonivoo
Oonivoo

Met OONIVOO WineSpired zijn we in augustus 2017 een prachtig avontuur begonnen. Al vele jaren verdiep ik mijzelf in de mooiste wijnen van de wereld. Die passie vervolgens doorvertalen in een prachtig restaurant was een droom die uitkwam.

 

Met OONIVOO willen we op een ongedwongen manier invulling geven aan het hoge segment. Het is een groot voorrecht om iedere dag met betrokken professionals en talenten te werken. Daar vond ik ook het haakje naar HCU. De strijd, het talent, doorzetten en presteren.

 

Ik ben enorm trots dat we als hoofdsponsor dames 1 nauw betrokken zijn bij HCU.

 

Marco van Bergen


Bekijk de website

Wiltec
Wiltec

De roots van Wiltec liggen in de professionele spuiterij, van bijvoorbeeld de hout- en meubelbranche tot de automotive industrie. Om onze klanten steeds beter van dienst te kunnen zijn, is ons specialisme en productenpakket door de jaren heen verder uitgegroeid. Vanuit verschillende productgroepen zijn we steeds meer verschillende branches en industrieën gaan leveren. Dat maakt dat Wiltec nu een totaalleverancier is voor veel diverse bedrijven, met nog altijd het specialisme dat de verschillende productgroepen vragen en met altijd de focus op kwaliteit, service en  doelgerichte oplossingen voor klanten.
Bekijk de website

Wijnhuis Uden
Wijnhuis Uden


Bekijk de website

Dollies Bowling
Dollies Bowling

Dollie’s Bowling & Gamingcenter
Bekijk de website

Franssen Select
Franssen Select


Bekijk de website

Sponsor worden?

Shirtsponsor worden? Klik hier

Draag je onze mooie club een warm hart toe? Dat vinden wij natuurlijk geweldig. Daarom biedt HCU aantrekkelijke sponsormogelijkheden. Je kunt kiezen voor een standaardpakket, maar we kunnen ook samen om de tafel voor een sponsorinvulling op maat. Ons uitgangspunt is om zo veel mogelijk tegemoet te komen aan jouw wensen als sponsor.

Meer weten?
Informeer naar de mogelijkheden of vraag direct een standaard sponsorpakket op bij de sponsorcommissie via [email protected] of onderstaand formulier.

Meer informatie aanvragen

* Verplichte velden